Sniper: Ghost Warrior 3 werd onlangs uitgesteld naar april 2017. We zullen dus nog wel even op de game moeten wachten, maar in een interview met WCCFTech heeft CI Games alvast wel meer details over het spel gedeeld.

Zo heeft de ontwikkelaar onthuld op welke resolutie en framerate er gemikt wordt voor Sniper: Ghost Warrior 3. Op de PlayStation 4 zal de game op 30 frames per seconde gaan draaien, met een resolutie van 1080p. Op de Xbox One zal de framerate hetzelfde zijn, maar de resolutie is op die console 900p.

Ook werd CI Games gevraagd naar plannen voor ondersteuning van de PlayStation 4 Pro. De ontwikkelaar gaf aan erg enthousiast te zijn over de mogelijkheden van Sony’s nieuwe console. Concrete details over PS4 Pro support voor de game werden nog niet gegeven, maar HDR support is wel één van de dingen die men van plan is.

Voor meer details over Sniper: Ghost Warrior 3 is het gehele interview zeker de moeite waard om even te lezen. Onder andere de grootte van de spelwereld (die 27 vierkante kilometer bedraagt) en de speelduur (vermoedelijk zo’n 15 tot 20 uur) komen aan bod.