last-of-us-two

De komst van The Last of Us 2 kun je zien als een bekend geheim, Naughty Dog praat er niet over, maar we weten allemaal dat de game eraan komt. Alhoewel, men versprak zich bij Naughty Dog wel een keer, toen men The Last of Us het eerste deel noemde. Er kan immers geen eerste zijn als er niet ook een tweede is. Nu Uncharted 4: A Thief’s End is uitgekomen, verwachten we natuurlijk allemaal snel een aankondiging rondom een tweede The Last of Us. We weten dat Naughty Dog werkt aan singleplayer downloadbare content voor Uncharted 4, maar het is aannemelijk dat de rest van het team ook werkt aan een nieuwe game.

Shinobi602, die bekend staat om het lekken van informatie omtrent nieuwe games en aankondigingen, heeft nu een opvallende uitspraak gedaan. Hij voorspelde al eerder de setting van de nieuwe God of War, de gedeeltelijke E3 line-up van Bethesda, alsook features van firmware 4.00 en de aankondiging van de nieuwe Battlefield. Zijn lijst met correcte voorspellingen is dus lang en dus nemen we zijn laatste reactie ook redelijk serieus.

Op het NeoGAF forum geeft hij namelijk aan dat een aankondiging van The Last of Us 2 mogelijk dichterbij is dan we denken. Met The Game Awards en PlayStation Experience deze week in het vooruitzicht, kan deze voorspelling dan ook zomaar weer eens gaan uitkomen. Wij zitten in ieder geval met smart te wachten op wat Sony gaat doen deze week en dan met name tijdens de PlayStation Experience showcase op 3 december, wat is immers nu beter dan een persconferentie openen met The Last of Us 2?

neogaf4