kerst
Het is weer kerst. Even lekker twee dagen genieten van vrienden, familie, lekker eten en nog veel meer. Ook wij gaan er even twee dagen tussenuit, maar niet zonder je te vertellen dat er alsnog wat content zal verschijnen hier op PSX-Sense.

Sowieso doen we vanaf morgen tot aan begin 2017 wat rustiger aan. Wij willen immers ook even genieten van een – al zeggen we het zelf – welverdiende ‘vakantie’. Uiteraard mag je de komende dagen nog genoeg content hier op PSX-Sense verwachten alsook het laatste nieuws. Maar omdat het een rustige periode is, ook voor de industrie, nemen we wat gas terug.

Wat kan je in ieder geval wel verwachten? Het belangrijkste nieuws en ook trappen we morgen af met een reeks artikelen waarin we vooruitkijken naar 2017. Hierin zullen we diverse potentiële toppers behandelen. Ook mag je morgen een leuke kerstprijsvraag verwachten, waarbij je een mooie game kunt winnen.

Vervelen zul je je in ieder geval niet op PSX-Sense de komende tijd en als laatste willen wij jou natuurlijk een fantastische kerst wensen! Geniet van kerstavond, de kerstdagen en de komende tijd tot aan de jaarwisseling.

En nogmaals… vergeet zeker niet om morgen even terug te komen voor onze kerstprijsvraag.