knipsel
Hideo Kojima ontving vannacht tijdens The Game Awards de Industry Icon Award en na zijn korte toespraak op het podium werd er een nieuwe trailer van Death Stranding getoond. Death Stranding werd tijdens de E3 eerder dit jaar officieel aangekondigd en daarin zagen we Norman Reedus.

In de nieuwe trailer die werkelijk fenomenaal is vanwege de visuele kwaliteit, de spanning en de muziek, zien we niemand minder dan Mads Mikkelsen en Guillermo del Toro die beiden ook een rol lijken te spelen in de game.

De gehele trailer werd real time gedraaid op een PS4 Pro in 4K wat de indrukwekkende graphics mogelijk maakt. De beelden lijken een situatie te schetsen in een alternatief verleden, afgaande op de wapens en voertuigen. Veel is er nog onduidelijk, maar aanstaande zaterdag zal Kojima Productions tijdens een panel op PlayStation Experience meer bekend gaan maken.

Leuk detail, Mark Cerny is betrokken bij deze game als technical producer, zo blijkt uit de credits van de trailer. Goed, de trailer is waar het natuurlijk om draait en doe jezelf een lol, bekijk deze hieronder!

ds1

ds2