12-deals-featured1

De week is weer voorbij en automatisch is het dan weer tijd voor een nieuwe Jouw mening. Die staat ditmaal in het teken van de ’12 Deals of Christmas’ actie die Sony net zoals voorgaande jaren weer heeft gelanceerd in de PlayStation Store. De eerste deal die voorbij kwam was gelijk een mooie, zo kon je Rise of the Tomb Raider voor €29,99 aanschaffen en dat kan je best een zacht prijsje noemen.

Inmiddels zijn we alweer een aantal deals verder en zo hebben we mooie aanbiedingen van onder andere Dishonored 2 en recent nog Battlefield 1 voorbij zien komen. We zijn er natuurlijk nog niet, want de 12-Deals of Christmas actie loopt nog tot en met kerst. Uiteraard zullen we alle nog komende aanbiedingen hier met je delen. Ben je dus een koopjes jager, blijf dan vooral de website of natuurlijk de PlayStation Store goed in de gaten houden.

Gezien dit onderwerp lijkt het ons verder niet nodig om hier een verdere toelichting op te geven en dus laten we het vanaf hier aan jullie. Heb jij al van een aanbieding gebruikgemaakt óf wacht je nog op een bepaalde game, in de hoop dat die in de aanbieding gaat? Het is niet het meest spannende onderwerp, maar je hebt er ongetwijfeld wat over te vertellen. Dat kan zoals altijd natuurlijk weer hieronder!

Bij dezen maken we ook gelijk van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat dit de laatste Jouw mening voor dit jaar is. De grote releases liggen achter ons, het nieuws neemt af en ontwikkelaars gaan met vakantie. Kortom, minder onderwerpen om in deze rubriek te behandelen, dus we nemen even een break. Mocht je goede suggesties of ideeën hebben voor de Jouw mening waar we volgend jaar mee kunnen beginnen, dan mag je me (Tarek) altijd een PM sturen.