Rockstar Games heeft een nieuwe update voor Grand Theft Auto Online aangekondigd. Het gaat hier om de ‘Import/Export’ update, die later deze maand moet verschijnen. Een precieze releasedatum werd alleen niet gegeven.

De nieuwe update borduurt verder op de ‘Further Adventures in Finance and Felony’ content en zal allerlei nieuwe avonturen aan de game toevoegen, waarbij het deze keer allemaal om dure voertuigen draait. Het voltooien van de missies vereist volgens Rockstar talent, coördinatie en het gebruik van nieuwe Special Vehicles.

Ook voegt de Import/Export update de zogeheten ‘Executive Office Garages’ toe. Dit zijn gigantische showrooms met drie verdiepingen, waarin je maar liefst zestig auto’s kunt bewaren. Deze nieuwe garages kun je een persoonlijk tintje geven door het decor te personaliseren. Tevens bevatten deze garages een Custom Auto Shop.

Zoals gezegd zal de Import/Export update voor GTA Online later deze maand verschijnen. Rockstar Games komt binnenkort met nog meer informatie en beloofde in ieder geval de eerste beelden van de nieuwe Special Vehicles.