psx
Normaal gesproken kan je elke zondagochtend bij PSX-Sense om 11.00 uur terecht voor een nieuwe Jouw mening. Zoals je vandaag wellicht gezien hebt, ontbrak die vanmorgen, maar dat is niet zonder reden. Gisterenavond hield Sony namelijk haar PlayStation Experience persconferentie en daar werden nogal wat games aangekondigd.

Nu het weer wat rustiger is geworden en al het nieuws op de site staat, is het tijd om eens naar deze persconferentie te gaan kijken. Voor deze Jouw mening houden we het wederom lekker simpel, namelijk dat we graag jou het woord willen geven om te vertellen wat jij van de show vond.

In tegenstelling tot vorig jaar lag de nadruk allesbehalve op indies en waren het vooral de Triple-A titels die de boventoon voerden. The Last of Us: Part II, Uncharted: The Lost Legacy, nieuwe beelden van Crash Bandicoot, een heruitgave van WipEout. We kunnen nog wel even doorgaan met wat we allemaal te zien kregen.

Kortom, een mooi onderwerp om over te discussiëren. Wat vond jij van de show, van welke aankondiging werd jij erg blij en hoe vond je het nu in vergelijking met vorig jaar? We horen het weer graag, laat het hieronder weten!