Review: Steep

steep-ncsa-og-image-1

Review: Steep – Al geruime tijd heerst er een gebrek aan goede wintersport games en de tijden van Cool Boarders en SSX worden door velen gemist, zo ook door onszelf. Ubisoft probeert dit gemis echter te laten varen en introduceert Steep. Deze game speelt zich af in de Alpen en je bent vrij om op welke bergtop dan ook je ding te doen. Je kunt in de game paragliden, snowboarden, skiën, je wingsuit aantrekken, maar natuurlijk ook gewoon lopen. De game valt dus het beste te omschrijven als een open-berg wintersport game en of ons dat beviel? Dat lees je in deze review.

Open-berg zonder laadtijden

In Steep krijg je de beschikking over een aantal bergen binnen de Alpen, die volledig te verkennen zijn zonder laadtijden. Je kunt een helikopter gebruiken om op elke gewenste plek gedropt te worden. Wil je naar een willekeurig punt waar geen uitdaging is? Dan kost dit een helikopter ticket, dat je kunt verdienen door te levelen. Na level 25 zijn helikopter tickets echter ongelimiteerd, dus kun je naar hartenlust ‘teleporteren’ in het uitgestrekte gebied.

Het teleporteren naar uitdagingen of drop-locaties is ‘gratis’ en deze bevinden zich eigenlijk altijd op de mooiste plekken. Het feit dat dit zonder enige laadtijden gebeurt, is een groot pluspunt, het zorgt ervoor dat de game soepel en naadloos aanvoelt. Via de panorama-functie binnen de game, op ieder moment op te roepen door rondje ingedrukt te houden, krijg je een goed overzicht van de map. Op deze map zie je vervolgens interessante locaties, basiskampen en uitdagingen waar je binnen een hartslag naartoe kunt zonder enige moeite.

Het is dus niet nodig om helemaal naar een challenge of locatie toe te gaan, gezien het feit dat je gemakkelijk kunt teleporteren. Deze uitdagingen zijn verspreid over de map en vragen je verschillende sporten uit te proberen. De uitdagingen zijn verschillend; zo moet je soms met je wingsuit door checkpoints heen vliegen die zich bevinden op zeer tactische locaties en andere keren dien je meer te cruisen en binnen een bepaalde tijd bij de finish te zijn.

Dit zien we ook terug bij het snowboarden en/of skiën, waar je bijvoorbeeld uitdagingen hebt waarbij je punten dient te behalen met stunts of waar je zo snel mogelijk van een berg af moet glijden. De uitdagingen zijn leuk om te doen, maar na verloop van tijd begint het wel een beetje als grinden aan te voelen. Je moet jezelf namelijk omhoog levelen en dit doe je door medailles te halen bij de uitdagingen.

1481045934-8510-capture-d-ecran

Qua medailles zijn er drie gradaties: goud, zilver en brons. Goud levert uiteraard de meeste punten op en zorgt ervoor dat je het snelst omhoog gaat met je level. Wanneer je level vervolgens stijgt, speel je nieuwe uitdagingen vrij, zodat je weer verder kunt met levelen. De uitdagingen lijken echter veel op elkaar en het gebied waarin je ze doet, is vaak meer van hetzelfde. Veel variatie bestaat er namelijk niet op de bergtoppen van Steep, iets wat bij bijvoorbeeld een SSX toch een stukje beter was.

Toch wel een beetje saai?

Steep is geen game in de categorie SSX of Cool Boarders, voornamelijk vanwege het feit dat het geen arcade opzet kent. Ubisoft heeft heel erg haar best gedaan om de wintersport zonder al te hevige simulatie over te brengen naar de game. Dit is ze aardig gelukt, de game simuleert de sporten namelijk goed, zonder dat dit te heftig wordt en het uitoefenen van de sporten gaat redelijk soepel. Het probleem is alleen dat het bij sommige sporten gewoon heel erg snel saai wordt, zoals bij het paragliden.

Na een paar keer in die parachute geklommen te hebben, heb je het wel gezien. Het is traag, de uitzichten heb je na een paar keer ook wel gezien en het is gewoon niet zo leuk om in een game te doen. Paragliden wordt op een goede manier gepresenteerd qua gameplay, maar hoe goed het ook is, het moet natuurlijk wel leuk blijven om te spelen. Je kunt immers van elke sport wel een game maken, maar sommige sporten zijn hier simpelweg niet zo geschikt voor. In mindere mate is dat ook van toepassing op de wingsuit. Dit is aanzienlijk minder saai dan paragliden, maar de uitdagingen die beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat het na verloop van tijd ook wat saai wordt.

steep-screenshot-1

Hetgeen waar wij ons het meeste mee wisten te vermaken in Steep, was het snowboarden en skiën. Het van een bergtop afgaan zonder remmen met de nodige lenige manoeuvres geeft in Steep een behoorlijke kick en is zelfs op een bepaalde manier rustgevend. Je kunt diverse uitdagingen aangaan, maar je kunt ook gewoon doelloos op je gemak van een berg af boarden of skiën zonder enige verplichtingen of noodzaak om enorm goed op te letten. Je doet het misschien niet uren achter elkaar, maar leuk is het zeker wel.

Het aangaan van uitdagingen en het vrij rond bewegen in de wijde omgeving is het voornaamste doel, waarbij je dus op een relaxte manier wintersport kunt ervaren. Jammer is daarbij wel dat Steep geen duidelijk einddoel kent. De uitleg van de game is bovendien zeer matig en hoewel het begin op een uitleg lijkt, word je er niet bepaald wijzer van. De tricks bijvoorbeeld, worden niet goed uitgelegd en het gevoel ontstond een beetje alsof de game zelf ook niet helemaal kan vertellen waarom je bepaalde dingen doet. Hierdoor voelt het een beetje aan als een lege huls, ondanks dat er genoeg te doen is in de open wereld.

Vier sporten… of toch meer?

In Steep vind je vanaf de release vier sporten terug. Je kunt paragliden, snowboarden, skiën en een enorme jump maken met een wingsuit om je lijf. Dat is echter niet alles, want met de Season Pass zal Ubisoft meer sporten gaan toevoegen. De Season Pass geeft je namelijk op korte termijn ook nog de Winter Sled sport erbij, waardoor je kunt sleeën van de bergen. Een DLC pakket later in het traject geeft je vervolgens ook nog Rocket Wings, Base Jumping en Speed Gliding. Allemaal nieuwe sporten. Ubisoft is dus behoorlijk wat van plan met Steep, maar voor nu moeten we het doen met de eerder genoemde sporten en dat roept gemengde gevoelens op.

steep_news-seasonpass-infographic_277499

Door de Season Pass aan te schaffen zal je echt het maximale uit de game halen, althans zo voelt het. De Season Pass hadden ze wat dat betreft beter kunnen inzetten voor de nodige nieuwe uitdagingen, misschien een verhaal of zelfs nieuwe gebieden. Maar het toevoegen van sporten? Dat is wat ons betreft een fundamentele verandering voor de game die beter via een gratis patch toegevoegd had kunnen worden. Steep heeft in de basis immers niet zo heel veel gameplay variatie te bieden, dus de sporten gratis toevoegen was een betere keuze geweest in onze optiek. Ter nuance, Alaska wordt als berggebied binnenkort wel gratis toegevoegd.

In de basis vrij weinig te bieden

We schreven het net al, Steep is in de basis een game waar je relatief snel klaar mee kunt zijn. De vier sporten geven je verschillende mogelijkheden, maar er zijn er slechts twee echt leuk en dat zijn het skiën en snowboarden. Als we dan kijken naar de mogelijkheden voor deze sporten, dan is dat vrij beperkt. De uitdagingen hebben vrij weinig variatie en de locaties die je bezoekt zijn niet heel erg uiteenlopend. De wereld is, al groots en mooi, redelijk saai. Verwacht ook geen grote schansen die enorme jumps toelaten of bizarre aangelegde banen die uitdagend zijn om te berijden. Steep is een serieuze game en dus ook tricks die je kunt doen zijn redelijk beperkt.

Steep heeft een eigen visie en hoewel dat goed is, had de game het nodige kunnen leren van een game als Skate, aangezien hier een semi-simulatie van een sport gecombineerd wordt met uitdagende missies en ontzettend veel tricks die je kunt leren. Daarmee had Steep bijvoorbeeld wat meer diepgang kunnen krijgen, maar nu is het gewoonweg net wat te serieus en teveel gericht op het voltooien van de uitdagingen die de game je voorschotelt. Een ietwat minder serieus aspect is dat je je personage compleet kunt aanpassen met maffe outfits, andere losse kledij en meer, maar ook dat is niet heel interessant om je lang mee bezig te houden.

steep-screenshot-11

It’s all connected

Steep maakt gebruik van een always-online systeem die van je vereist dat je te allen tijde met het internet verbonden bent. Je kunt in de wereld van Steep je vrienden uitdagen om zelfgemaakte routes te nemen, met een tijd die jij neerzet. Dit beperkt zich niet tot vrienden, je kunt deze uitdagingen namelijk ook publiceren en met onbekende spelers delen. Dit is leuk verzonnen en brengt iets meer variatie naar de game, maar dat moet natuurlijk wel je ding zijn. Verder worden er GoPro achtige beelden geschoten van je gereden uitdagingen, die je vervolgens ook weer online kunt delen. Hiermee zet Steep hevig in op het sociale aspect, waarvan hopelijk veel gebruik gemaakt gaat worden. Een nadeel dat hier bij komt kijken, is dat je altijd online moet zijn en dat het verbinden met de servers bij het opstarten soms erg lang kan duren. Mogelijk dat een patch dit nog zal oplossen, maar het niet offline kunnen spelen van de game is wel jammer.

op Metacritic
Conclusie

Steep is een vermakelijke rustgevende game die zeker voor de nodige ontspanning kan zorgen. Maar hou er wel rekening mee dat dit geen SSX of Cool Boarders-achtige game is. Wat ons vooral teleurstelt bij de game is het gebrek aan variatie, die zelfs de community challenges niet weten op te lossen. De omgeving is redelijk saai en veel van hetzelfde, wat ten koste gaat van het plezier dat je in potentie zou kunnen hebben. Toch valt het op dat Ubisoft erg haar best heeft gedaan een unieke game neer te zetten die de komende tijd van veel nieuwe content voorzien gaat worden. Hierbij is het alleen weer jammer dat er een Season Pass vereist is om het maximale uit de game te halen, terwijl Steep als full-priced game zijnde vrij weinig te bieden heeft. Al met al dus een game die zeker wel vermakelijk is, maar die je eigenlijk in z'n geheel in een paar uurtjes wel gezien hebt. Daarna is het vooral veel van hetzelfde, maar of je dat leuk vindt hangt van je eigen voorkeur af.

Pluspunten

 • Enorme speelwereld die te bereiken is zonder laadtijden
 • Grafisch dik in orde
 • Goed snelheidsgevoel
 • Snowboarden en skiën is leuk

Minpunten

 • Wereld biedt niet heel veel variatie
 • Season Pass brengt gemengde gevoelens met zich mee
 • Geen tutorial of duidelijk verhaal
 • Heeft geen einddoel en binnen een paar uur heb je alles van de game gezien

7.0

Boxshot Steep

Steep

Releasedatum:
02-12-2016
Genre:
Sport
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

28 reacties

 1. Anoniem -   
  188.206.97..xxx's avatar

  Ben het helemaal eens met deze review. Een gaaf spel wat er geniaal uit ziet, maar na enkele uren heb je het wel gezien. Koop ‘m wel een keer als ie 25 euro of minder is…

 2. Anoniem -   
  62.194.152..xxx's avatar

  Season pass is grootste rip off van dit jaar volgens mij. Typisch Ubisoft. Ik heb echt een hekel aan hun door dit soort trucjes. Game zelf lijkt me wel grappig. Pc of ps4?

 3. Anoniem -   
  89.200.3.xxx's avatar

  Moest dit niet voor de ultieme wintersport ervaring zorgen. Zo te lezen niet dus. Op naar de volgende en niet meer terug kijken.

 4.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @188.206.97..xxx: Hoe heb je hem dan al enkele uren kunnen spelen? in de mediamarkt ? bij een kameraad?

  @62.194.152..xxx: Van deze game heb ik hem toch maar gekocht, want het “is MAAR” 15 euro. Maar zelf ben ik geen fan van season passes , maar goed. In deze game voegt het tot dusver vrij weinig toe. helaas.

  @89.200.3.xxx: Uhh… Grafisch in orde. Goede snelheidsgevoel. Dat het snowboarden en skieën leuk is… Dan is de ervaring toch ook prima?

  Ik ben zelf als wintersporter hier dik tevreden mee. Is wintersport niet jouwn ding? Dan deze game ook niet. Voor enkele uren misschien.

  Doordat de moeilijkheidsgraad relatief laagdrempelig is, kun je lekker stunten, zoals het hoort. Tutorial , is niet echt heeeelemaal nodig. Maar het is wel jammer dat je soms verplicht in iets vast zit, ofja verplicht, dan geeft hij links onderin aan dat je een bepaalde jump moet doen, etc.

  Als cijfer geef ik het zelf een 8. Dit baseer ik op oa. controls , moeilijkheids graad en graphics. Ook hierbij even rekening mee gehouden, dat dit een nieuwe game is.

  Zeker een goede basis voor een deel 2. En die zal ik zeker day one kopen. Want zo heerlijk vind ik deze game wel. Maar een verhalenlijn toevoegen, of wat meer uitdaging gericht, zou fijn zijn. Nu moet je het echt zelf opzoeken en zijn het puur losse uitdagingen.

 5.    4045 XP
  20style [20]'s avatar

  Amai ik had de beta gespeeld. En moest een enquête invullen. Al die minpunten zijn blijkbaar niet verbeterd. Dus sorry ik wacht wel op een ssx, niet realistisch maar toch kick ass. Dat is typisch ubisoft, grote ideeën leuke reclamespotjes, uitwerking is dan wat minder. Zouden beter voorbeeld nemen van EA, ROCKSTAR 2K enzovoort. Ubiflop ( maar danku voor watchdogs 2, assassin’s creed, rainbow six siege, far cry)

 6. Anoniem -   
  62.45.122..xxx's avatar

  Beter brengt men een SSX remaster of een nieuw deel uit.

 7. Anoniem -   
  92.110.98..xxx's avatar

  Ken het eigenlijk niet zo, heeft konami weer van dit soort games gemaakt?
  Ik ga dat uiteraard nooit spelen.

  mvg

 8. crew Management -    2135 XP
  Rastapopulos's avatar

  @92.110.98..xxx: Het is van Ubisoft.

 9.    576 XP
  Diederik's avatar

  Inderdaad, ik heb ‘m voor €60 gekocht. Het is een zeer leuk spel voor eventjes, netzoals je niet het hele jaar moet skien. Ik zou, achtersf gezien, het soel tweedehands hebben gekocht maar ik heb er niet echt spijt van.

 10.    1123 XP
  Actie94's avatar

  Zeer vermakelijk en rustgevende game, zitten een paar lastige challenges tussen.
  Hopelijk is dit een opzet naar nieuwe extreem sport games. Ssx, Skate?

 11.    263 XP
  ArtieSuperFLy's avatar

  Van te voren had ik de bèta gespeeld, en was daar best enthousiast over. En omdat ik verder geen soortgelijke game voor m’n PS4 bezit, had ik de Gold Editie gepreorderd (met 20% korting via de ubisoft website). En ik kan gelukkig mededelen dat ik zeker geen spijt van deze aankoop.

  Ik zelf vermaak me heel erg goed met Steep, maar toch denk ik dat niet iedereen de game even leuk gaat vinden.

  Als je opzoek bent naar een sportgame met vlugge snelle actie, dan ben je bij Steep aan het verkeerde adres.

  Het feit dat het spel (misschien) iets te realistisch/saai is op sommige vlakken, ervaar ik eigenlijk meer als een pluspunt.

  Persoonlijk vind ik dat Steep heerlijk weg speelt, en dat komt mede omdat er weinig druk Is. Je kunt alles lekker op jouw eigen gemakje doen, en niets moet.

  Ik denk zeker dat je dit spel niet uren achter elkaar moet en wilt gaan spelen. Dan is de lol er misschien iets te gauw af. Gelukkig heb ik naast Steep nog genoeg andere games liggen die ik kan spelen. Maar ik ga deze winter in ieder geval lekker een paar uurtjes in de week de Alpen van Steep betreden om even fijn te ontspannen.

  Zelf geef ik het spel een 8.0, maar dat iemand anders het met een 7.0 beoordeeld vind ik fair genoeg.

 12. Anoniem -   
  80.114.212.xxx's avatar

  Mooi cijfer b

  Mvg

 13.    137 XP
  Mobius's avatar

  Ondertussen blijf ik hopen op een nieuwe SSX. De beta van Steep vond ik al oersaai, dus deze haal ik niet!

 14.    567 XP
  roeloffzen's avatar

  @ArtieSuperFLy: @Mrduckie88:

  Helemaal met jullie eens! Voor mij is het een ski game waar ik op had gehoopt als skieer.

  Kom alleen die challenge bij rooftops niet door dat je trial moet selecteren in mountain view. Alles al geprobeerd met pijltje links select trials maar de objective blijft staan…

  Maar lekkere game, keer wat anders en voor deze tijd van het jaar heerlijk beetje afdalen

  Denk ook dat je een dergelijke game wat tijd moet geven, eerste in zn soort vind ik het knap uitgewerkt. Hoop op regelmatige updates en zou mooi zijn als er wat pistegebieden in komen. Dat daar gewoon cpu poppen skieen, je net uit de bossen/tiefschnee komt, ff slalom tussen die mensen en dan een 360 onder de lift door (en ben blij dat het dus geen game is waar je rail van de skilift kunt grinden) 🙂

 15. Anoniem -   
  84.29.77.xxx's avatar

  Alleen skiën en snowboarden leuk ??????????

  Je moet je eens aan het hoofd voelen.
  Wingsuit is uitdagend om zo ver en laag mogelijk over de grond
  of tussen de bomen en rotsen door te gaan. Onder bruggetjes en
  de start en finish

  Paragliden aan de voet van een berg en zonder
  weer voet aan de grond te zette boven te komen
  of van de ene berg naar de andere te komen.

  Ook leuk is het om je eigen video samen te stellen
  van het event wat je net gedaan hebt.

  En dat zeg ik die eigenlijk niet van dit soort games houdt.

 16. Anoniem -   
  46.129.11.xxx's avatar

  @188.206.97..xxx: Dus jij weet nu al dat het spel na “enkele uren” verveeld…. Desalniettemin koop je hem wel als hij 25 euro is!?!? hoe weet je dat dan?

 17. Anoniem -   
  145.132.220.xxx's avatar

  niet eens met de review, maar ieder zijn smaak voor mij een dikke 9

 18. Anoniem -   
  94.215.29..xxx's avatar

  Grafisch dik in orde.?
  De beta vond ik van bijna ps2 kwaliteit, ik stoorde me er flink aan.

 19. Anoniem -   
  178.85.239..xxx's avatar

  @Mrduckie88: Ik heb meerdere beta gespeeld alsmede de closed alphas en het is inderdaad na een paar uur saai, ik weet genoeg en heb genoeg van de game gezien om dit oordeel te kunnen geven

 20.    4955 XP
  tyger1's avatar

  Dit is laag een 7 ? Ik heb de alfa demo gespeeld via Ubi en ik vond het redelijk omdat het nu niet mijn favo spellen zijn in de sneeuw sport . Maarja ik zou het toch een 8 gegeven hebben speelde lekker en mooie grfx .
  Ik voelde snelheid in deze game , lage score psx .

 21.    174 XP
  Variano's avatar

  ik heb een hekel aan reviews ,
  het is enkel maar gebaseerd op de mensen van steep hier , je houd ervan of niet.
  ik vind de game niet saai worden , en wat ze zeggen over die paraglide dat ze dat niet liken of te traag , wel als je er goed mee weg kan dan kan hij ook heel snel gaan , wel ik travel er veel mee van de ene challenge naar de andere of gewoon de dropzones ermee zoeken en daar ben je lang mee bezig en genieten van het uitzicht
  enige minpunten vind ik dat het aantal lvls te weinig zijn en dat je echter niets hebt aan het lvlen van bvb explorer is meer een uitdagen om het gewoon lvl 5 te krijgen enn dat de naam veranderd , ook vind ik het spijtig dat het enkel maar de spelers zijn die je ziet en dan je geen AI ziet die skien of in de stadjes wonen , en ook hoor je dieren overal maar er zijn geen dieren aanwezig in de game, en de liften werken niet.
  Qua gameplay vind ik hem heel goed , de besturingen zijn echt goed , de challenges zijn echt uitdagend waar je soms lang kan mee bezig zitten om goud te halen , graphics zijn super maar zitten toch nog veel bugs in maja.

  wat ik ook nog kan zeggen is niet dat het saai word maaar als je alles gehaald hebt zoals goud , dropzones , de locaties vinden dat het dan stopt dat je er dan genoeg van hebt,
  ik ben het in ieder geval nog niet beugespeeld , ik wil alles halen , zal wel nog even duren om alles goud te krijgen en andere locaties nog te vinden

  ik ga het toch ook maar een 8 geven

 22. Anoniem -   
  2001:4c08:2001:2001:0000:0000:0000:0.xxx's avatar

  En hoe zit het met de PS4Pro ondersteuning? 4K? 60fps? Deze game lijkt me verder uitermate geschikt voor PSVR!

 23. Anoniem -   
  84.241.210.xxx's avatar

  @Variano: je hebt een hekel aan reviews en maakt zelf een…. Review?

 24.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Variano: Dat heb ik dus ook, ik moest gisteren een gebied vrijspelen, en 5 of 6 van die checkpoints af. Dit ging perfect met de paraglide. Zeker als je soms op hoger geleden gebieden moet komen.

 25.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  Overigens,

  Ik deel de mening wel, dat het na een uur of 2 non-stop spelen, wat verveeld. Dan heb je het ook even gezien. Ik heb het dit weekend plat gespeeld, gister dan weer voor het eerst opgepakt voor 2 uurtjes nonstop. Enkele vette locatie’s vrij gespeeld (inclusief, wat ik dan weer erg tof vind , een Snowpark!). Doordat ik op een bepaalde level kwam en de uitdaging werd, dat ik een nieuw gebied moest vrijspelen. Dit was haast alleen te doen dmv wingsuit / parachute, heb ik hier ook meer skills in opgebouwd.

  Overigens , wanneer je hier dus meer handigheid in krijgt, wordt dit steeds leuker. Dat je WEL door de “benen” van een hoogspanningsmast gaat , etc.

 26. Anoniem -   
  84.241.201..xxx's avatar

  Zeker 3 minuutjes op je plank gestaan voor deze review, kzou zeggen probeer de extreme rides vanaf lvl 18 ff. Kost zeker teveel tijd?? Je krijgt zeker per artikel betaald en niet per uur of ben je gewoon subjectief naar de dingen die je niet interesseren?

  Review van lik mn vestje

 27. Anoniem -   
  81.89.0..xxx's avatar

  Ik heb de game nu een paar dagen zitten spelen ben nu lvl 24 en moet zeggen dat de challanges steeds moeilijker worden en uitdagender. Snap ook niet wie deze review gemaakt heeft daar niks mee gedaan heeft. En dan zie je de min punten die worden genoemd, niet met een of ander maar jij moet is een cursus gaan volgen van hoe maak ik geloofwaardige reviews klopt echt geen ruk van heel dat verhaal van je review!

 28. Anoniem -   
  81.89.0..xxx's avatar

  @84.241.201..xxx: Ben het compleet met je eens! totaal geen tijd genomen voor het maken van deze review. Denk zelf dat de maker ervan tot lvl 10 heeft gespeeld en toen de review gemaakt heeft.

  Kijk alleen maar hoe negatief hij het paragliden beoordeeld als iets nutteloos. Als ie iets meer research had gedaan zou je weten dat deze sport afkomstig is vanuit de wintersport, en ik weet zeker dat onze ROY het na 1 keer al gezien had en het toen al te moeilijk vond en niks!

  Laat anders is een mooi compilatie van gameplay beelden zien waarin we kunnen zien hoe je de game speeld na lvl 20 en hoe je dan alle dingen op Gold haalt, precies dan leg je het af en is het een slechte game!

  Gaat hem ook niet om een subjectief verhaal, des te meer reden om al die reviews die gemaakt worden en vooral hier op PSX sense met een grote korrel zout te nemen, de game zelf kopen en dan pas oordelen of het een leuke game is.

  Ik heb daar echt geen PSX sense voor nodig, en al helemaal geen review.

Steep update voegt competitieve multiplayer aan de game toe
DLC Special: Steep – X Games
De X Games zijn nu ook te ervaren in Steep
Steep ontvangt binnenkort gratis een nieuwe multiplayer modus