Budgetzondag – Games – 11 juli

Vanwege het WK staat budgetzondag pas vandaag online. Onze excuses hiervoor.

FIFA 09

Heb je nog geen voetbalspel in je collectie en vind je FIFA 10 te duur? Ook FIFA 09 is nog steeds te koop voor weinig geld.

Heeft jouw favoriete voetbalclub afgelopen seizoen al weer niet de kampioenstitel binnengehaald? Ontbreekt het de overbetaalde spits aan scoringsvermogen? Laat de eens door jouw aanbeden trainer te veel gaten vallen in de opstelling? Bewijs voor eens en altijd dat jij het als doorgewinterde teletekstsupporter beter weet en kan. Toon jouw voetballende vaardigheden in FIFA 09, het voetbalspel voor de PlayStation 3. Ook dit jaar wachten ruim vijfhonderd teams en ruim dertig competities jou op. Natuurlijk bevindt jouw cluppie zich hier ook tussen.

? Prijs:€ 15.99
? Verzendkosten: € 1.95
? Link: YourGameZone
? PayPal: Ja

Disney Sing It: Pop Hits

Ben je al in bezig van SingStar microfoons en wil je eens andere liedjes? Voor ongeveer 16 euro heb je veel nieuwe songs met de game Disney Sing It: Pop hits.

Disney Sing It Pop Hits is de derde game uit de Sing It-serie. De game is een karoakegame waarin je het kunt opnemen tegen vrienden met het zingen van meer dan dertig liedjes en muziekvideo’s. Het feestje wordt opgefleurd door onder andere Miley Cyrus, Jonas Brothers, Taylor Swift, Coldplay en One Republic.

? Prijs: €15,95
? Verzendkosten: €1,95
? iDEAL: Ja
? Link: SmartGamer

Ratchet & Clank: Quest for Booty

Heb je nog geen Ratchet en Clank games in je collectie of mis je Quest for Booty nog? Voor nog geen 15 euro is deze game verkrijgbaar.

De mysterieuze Zoni hebben Clank gevangengenomen! Nu moet Ratchet zijn futuristische wapens en zijn nieuwe Omniwrench gebruiken in het gevecht tegen de bloeddorstige bende ondode ruimtepiraten van kapitein Darkwater. Bovendien moet hij de Fulcrum-ster zien te vinden. Deze verloren schat zou wel eens cruciaal kunnen zijn als hij zijn beste vriend terug wil vinden.

? Prijs: €14,50
? Verzendkosten: €2,-
? Link: GamesShoppen
? iDeal: Ja

 1. Anoniem -   
  unedian's avatar

  Nog steeds brilliante titel:p “Quest For Booty”

 2.    329 XP
  dicapo's avatar

  Fifa 09 blijft ook nog steeds leuk. Ik heb nog steeds 10 niet 😛

 3. Anoniem -   
  Marvin's avatar

  @unedian: Beter: Quest voor Booby 😀

 4.    219 XP
  wimb00's avatar

  Quest 4 booty: tientje bij MM