tlg
In onze review schreven we al dat The Last Guardian een prachtige game is, omdat er een unieke band tussen jouw personage en Trico ontstaat. Ook de reis die je zal maken is een aaneenschakeling van mooie momenten. Kortom, The Last Guardian is na zoveel jaar wachten nog steeds de moeite waard.

In samenwerking met Sony PlayStation mogen we twee keer een exemplaar van de game weggeven om de release te vieren. Om kans te maken op een exemplaar dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Wie is de bedenker van The Last Guardian?
Vraag 2: Welke betekenissen kan de naam Trico zoal hebben?

Weet jij de antwoorden op deze vragen? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen. Uit alle goede inzendingen kiezen we twee winnaars. Stuur voor het gemak ook even je adres mee.

knipsel

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Last Guardian'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 14 december 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.