bully-google-feature-graphic-1024x500-1

Bully deed veel stof opwaaien toen de game uitkwam voor de PlayStation 2 en later ook de PC, Xbox 360, Wii en PlayStation 3 (als PS2 Classic). De game was controversieel en wist hoge scores te halen in menig review, een typische Rockstar game dus. Om nu het 10-jarige bestaan van Bully te vieren, welke in oktober 2006 voor het eerst uitkwam, brengt men de game ook naar iPhone en Android.

De game bevat alle content zoals je deze kent uit de Bully: Scholarship Edition. Dit gaat gepaard met verbeterde graphics, hoge resolutie, betere belichting en textures alsook een vernieuwde besturing speciaal voor touchscreens.

Je kunt Bully: Anniversary Edition voor Android hier downloaden en hier voor iPhone en iPad.

In Bully: Anniversary Edition brengt Rockstar Games zijn traditie van originele, grensverleggende gameplay en humoristische verhalen vol ironie naar een nieuwe omgeving: het schoolplein. Zoek als het 15-jarige, puberende ettertje Jimmy Hopkins je weg door de sociale hiërarchie van de Bullworth Academy, een corrupte en vervallen prep-school. In de slechtste school ooit moet je het een jaar zien te overleven, terwijl de pestkoppen en leraren je constant op de huid zitten. Versla de sportfanaten met trefbal, haal rotgeintjes uit en kus het meisje…