unnamed-1

Razer lanceert vandaag haar nieuwe PlayStation 4 (official licensed) controller, namelijk de Raiju. Deze controller is een ‘Tournament-Grade’ PlayStation 4 controller met alle bijbehorende functies van dien, gericht op de pro-gamer en gamefanaten. De controller is dus voor diegene die net iets meer van hun controller verwachten en bereid zijn om hier ook flink voor te betalen. Goedkoop is de controller niet, de Raiju kent namelijk een adviesprijs van €169,99, maar hier krijg je echter wel een hoop voor terug.

De controller biedt qua buttons twee schouder ‘Hyperesponse Multi-Function Bumpers’, twee verwijderbare ‘Hyperesponse Multi-Function triggers’ aan de achterkant en 4 Hyperesponse mechanische actieknoppen (die voelen als een muisklik). Verder is er een Quick Control Panel met 4 knoppen, om onder andere je microfoon aan en uit te zetten en het volume bij te stellen. Verder zijn er optionele trigger stop switches voor het snelvuren, erg handig bij bijvoorbeeld shooters. Er is ook een optionele hair trigger modus, die uitermate snel reageert op de meest geringe aanraking.

Verder biedt de controller net als de DualShock 4 ook een 3.5mm audio-jack voor stereogeluid en microfoon-input. De controller dient bekabeld gebruikt te worden, zodat de input-lag tot een minimum beperkt blijft.

Check foto’s van de controller hieronder.

rzr_raiju_rgb_png_06

rzr_raiju_rgb_png_05

rzr_raiju_rgb_png_04

rzr_raiju_rgb_png_02

rzr_raiju_rgb_png_03