saintsrow
We trappen onze reeks van prijsvragen af in samenwerking met Koch Media. Zij hebben drie exemplaren beschikbaar gesteld van Saints Row IV: Re-Elected voor de PlayStation 4. Deze uitgave bevat Saints Row IV en de Gat Out of Hell uitbreiding gezamenlijk op één disc.

Daarmee is dit een mooie samenstelling waar je wel even mee vooruit kunt en om kans te maken op deze game dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Hoe heet de leider van de aliens die The Boss ontvoeren?

Weet jij het antwoord op deze vraag? Volg dan de stappen onderaan dit bericht om kans te maken. Wil je alvast wat meer weten over deze game(s)? Lees dan hier onze Saints Row IV: Re-Elected review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Saints Row IV'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.