transformersrotds
De tweede prijsvraag in onze reeks van prijsvragen is in samenwerking met Activision. Zij hebben drie keer een exemplaar van Transformers: Rise of the Dark Spark voor de PlayStation 4 beschikbaar gesteld. Als extraatje bovenop deze game doen we er nog een leuke keycord van Call of Duty: Infinite Warfare bij.

Om kans te maken op deze prijs, dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Wat is de ‘Dark Spark’?

Weet jij het antwoord op deze vraag en wil jij binnenkort Transformers: Rise of the Dark Spark spelen op de PlayStation 4? Zorg dan dat je je antwoord instuurt volgens de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Transformers'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.