stealth520
Turtle Beach heeft dit najaar een aantal nieuwe headsets uitgebracht, waarvan je vorige week de reviews kon lezen. In samenwerking met Turtle Beach mogen we onze review exemplaren weggeven en zodoende kan je via deze prijsvraag de Turtle Beach Ear Force Stealth 520 of de Ear Force Stealth 350VR winnen.

Twee verschillende headsets die allebei zo hun eigen voordelen hebben. Zo is de Stealth 520 een erg mooi instapmodel met veel verschillende functies. De Stealth 350VR is dan weer speciaal bedoeld voor gebruik bij virtual reality.

Om jezelf nog uitgebreider te informeren over de headsets, kan je hier onze review van de Stealth 520 teruglezen en die van de Stealth 350VR hier.

Natuurlijk wil je zelf straks ook gamen met zo’n mooie headset op en om kans te maken op één van de twee headsets, dien je de onderstaande slagzin af te maken.

Slagzin: Met een Turtle Beach headset op m’n hoofd…

Stuur jouw zin/verhaal per mail in en volg hierbij de onderstaande stappen. Heel belangrijk is dat je aangeeft welke van de twee headsets je wilt hebben. Als je geen voorkeur hebt, geef dat ook zeker even aan!

stealth350vr

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Turtle Beach Stealth'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Turtle Beach zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Turtle Beach.