Sony bracht eerder dit jaar PlayStation VR uit voor de PlayStation 4. Dat ging gepaard met een zeer brede line-up van games, die we in de afgelopen maanden bijna allemaal individueel hebben behandeld. Hier zaten diverse erg mooie titels bij en in samenwerking met Sony PlayStation mogen we een groot deel van de launch line-up weggeven.

We hebben het opgedeeld in twee pakketten, namelijk een shooter pakket en een actie pakket. Hieronder even een overzicht van de inhoud per pakket met daarbij links naar onze reviews.

Shooter pakket

Sport pakket

Twee fantastische pakketten die je op verschillende manieren virtual reality laten ervaren. Als je recent of destijds de headset gekocht hebt, dan is het goed voor te stellen dat al deze games kopen een kostbare aangelegenheid is. Maar je kan nu ook een set games winnen en hierop maak je kans door de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: PlayStation VR is pas net uit, maar ongetwijfeld zal je al prachtige avonturen hebben beleefd. Wat is jouw meest memorabele PlayStation VR avontuur/moment?

Omschrijf dat op een zo creatief mogelijke manier. Als je dat op een meer gevarieerde wijze wilt toelichten, dus met afbeeldingen, muziek, audio, foto, video enzovoort, voel je vrij!

Bij het insturen van je deelname dien je de onderstaande stappen te volgen. Geef ook duidelijk aan welk pakket je wilt winnen. Als je geen voorkeur hebt, ook dat graag duidelijk aangeven.

Let op: Het betreft promo exemplaren. De games worden geleverd in slimcases zonder box-art.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PlayStation VR'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.