overwatchce
Het nieuwe jaar is begonnen! We zetten onze reeks van prijsvragen natuurlijk door en we komen direct met een dikke prijs! In samenwerking met Blizzard mogen we namelijk een Collector’s Edition van Overwatch weggeven, de veelgeprezen shooter die in mei 2016 uitkwam.

Deze Collector’s Edition bevat naast de game (die in een steelbook geleverd wordt) een figurine, een set postkaarten van de in-game maps, de soundtrack en een artbook. Dit gehele pakket wordt geleverd in een mooie doos die het ook waard is om ergens neer te zetten.

Maar wat moet je doen om dit mooie pakket te winnen? Geef antwoord op de volgende twee vragen en overtuig ons dat jij moet winnen.

Vraag 1: Welke vier personages vallen onder de ‘Defense’ klasse?
Vraag 2: Overwatch sloeg een internationaal conflict af, hoe heette dit conflict?
Opdracht: Overtuig ons dat jij de Collector’s Edition van Overwatch moet winnen.

Weet jij de antwoorden en ben je er zeker van dat je ons kan overtuigen? Stuur dan een mailtje en volg daarbij de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Overwatch'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Blizzard zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Blizzard.