eagames
Op deze tweede dag van het nieuwe jaar mogen we in samenwerking met EA Games een aantal mooie games weggeven. We hebben in totaal vier prijzen, waarvan één voor de PlayStation 4 en drie voor de PlayStation 3.

De hoofdprijs is een EA Sports pakket dat bestaat uit FIFA 17, NHL 16, Madden NFL 16 en Rory McIlroy PGA Tour. Vier prima sportgames, waarmee je de koude wintermaanden toch nog sportief kan doorbrengen.

In aanvulling daarop geven we ook nog eens drie exemplaren van Battlefield: Hardline voor de PlayStation 3 weg.

Om kans te maken op de hoofdprijs of een exemplaar van Battlefield: Hardline, dien je de onderstaande drie vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoeveel FIFA delen heeft EA door de jaren heen uitgebracht? (alle soorten games)
Vraag 2: Wie stond jarenlang op de cover van de golfgames van EA?
Vraag 3: Hoe heet het personage waarmee je speelt in Battlefield: Hardline?

Weet jij de antwoorden? Stuur deze dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Mocht je geen PS3 meer hebben of geen interesse hebben in Battlefield: Hardline, geef dat ook zeker even aan.

Let op: Battlefield: Hardline is een promo exemplaar, deze wordt geleverd in een slimcase zonder box-art.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'EA Games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en EA Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door EA Games.