nmsle
Eerder in onze reeks gaven we in samenwerking met Sony PlayStation al twee pakketten met PlayStation VR games weg, maar daar blijft het niet bij. Sony heeft ons namelijk ook nog een Limited Edition van No Man’s Sky gestuurd en ook die geven we uiteraard weg.

Deze Limited Edition bevat vanzelfsprekend meer dan de gewone uitgave en zodoende tref je in het pakket de volgende extra’s aan:

 • Verpakking in de vorm van een boek
 • Exemplaar van No Man’s Sky
 • Steelcase hoes
 • ‘Adventures in No Man’s Sky’ comics
 • Artbook van 48-pagina’s
 • Vouchercode voor een dynamisch PS4 thema
 • Bonus DLC: ‘Photonix Core’ (Schipmodificatie om sneller door het universum te reizen), ‘Trader Charisma’ (Krijg extra grondstoffen) en ‘Boltcaster SM’ (Krijg toegang tot de blauwdruk van een krachtig wapen)

Niet verkeerd dus, want daarmee ben je gelijk helemaal klaar om de ruimte in te trekken. No Man’s Sky heeft veel kritiek te verduren gekregen, maar met de recente Foundation update is er ineens veel meer mogelijk. Dat is een positieve vooruitgang, maar als je naar de basis game kijkt, biedt ook dat voldoende plezier, zoals je kan lezen in onze review.

Om deze editie van No Man’s Sky te winnen dien je natuurlijk wel iets te doen en dat is dat je jouw ideale ruimtereis moet omschrijven. Waar wil je naartoe? Wat ga je doen? Wat hoop je te ontdekken? Wat hoop je vooral niet tegen te komen? Enzovoort. Leef je uit en maak er wat moois van!

Ben je klaar? Stuur dan je inzending in en volg daarbij de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'No Man's Sky'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 12 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.