knipsel
De uitgever SOEDESCO heeft het afgelopen jaar verschillende games uitgebracht voor de PlayStation 4. Als Nederlandse uitgever timmeren ze hard aan de weg om de wat kleinere (indie) game naast een digitale release ook een fysieke release te geven. Ook brengen ze verschillende games naar de PlayStation 4, die aanvankelijk op andere platformen zijn verschenen.

Kortom, het aanbod van games is het afgelopen jaar goed gegroeid en zij hebben een flink aantal titels beschikbaar gesteld voor onze prijzenactie. We mogen de onderstaande games allemaal weggeven en wat is er nu fijner dan het nieuwe jaar beginnen met een flinke hoeveelheid nieuwe games? Inderdaad, niets, dus we geven dit als één groot pakket weg!

  • Among the Sleep
  • Ziggurat
  • NERO
  • Adam’s Venture Origins
  • Giana Sisters
  • REUS (downloadcode)

Om kans te maken op dit pakket dien je ons te vertellen waarom jij deze games graag zou willen spelen. Dat mag je op allerlei manieren doen en weet dat wij creativiteit erg kunnen waarderen! Heb jij je inzending klaar? Volg dan de onderstaande stappen. Voordat we het vergeten, we geven ook nog één losse downloadcode voor Reus weg, als een troostprijs.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'SOEDESCO'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SOEDESCO zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SOEDESCO.