elitepro
Eerder in onze reeks van prijsvragen kon je al twee Turtle Beach headsets winnen, dit waren de Ear Force Stealth 520 en de Ear Force Stealth 350VR. Dat is echter niet het enige, want ook mogen we onze reviewexemplaren van de Elite Pro en de Elite 800 weggeven, de nog meer premium headsets uit het Turtle Beach assortiment.

De Elite Pro is met name in combinatie met een Pro Tac controller een uitstekende headset, dus die doen we er ook gelijk bij. Ook de Elite 800 is een prachtige headset die vooral uitblinkt in functionaliteiten, zoals je hier kan lezen.

Daarbij zijn deze headsets niet goedkoop, dus des te mooier het is dat je deze kunt winnen bij onze actie, niet? Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen, namelijk het onderstaande.

Maak een foto van je gameroom en vertel ons waarom een Turtle Beach headset daarin thuishoort!

Stuur jouw inzending in en volg daarbij de onderstaande stappen. Als je nog een bepaalde voorkeur voor een headset hebt, geef dat ook zeker even aan!

elite800

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Elite headsets'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Turtle Beach zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 13 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Turtle Beach.