knipsel
Op deze eerste dag van het nieuwe jaar hebben we niet één, maar zelfs twee prijsvragen. Na de Overwatch prijsvraag van eerder vandaag, hebben we nu een prijsvraag in samenwerking met Warner Bros. Deze uitgever kennen we natuurlijk van verschillende games en één serie die regelmatig van nieuwe delen wordt voorzien, is natuurlijk de LEGO-serie.

We geven in samenwerking met Warner Bros. een exemplaar van LEGO Star Wars: The Force Awakens weg voor de PlayStation 4. Ook geven we het duopakket LEGO Harry Potter Collection weg voor de PlayStation 4 en als laatste nog Mad Max, eveneens voor de PlayStation 4.

Om kans te maken op één van deze games dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Hoeveel personages bevat LEGO Star Wars: The Force Awakens? (Inclusief DLC)
Vraag 2: Hoe heet de auto van Mad Max in de game?

Weet jij de antwoorden, dan stuur je die in volgens de onderstaande stappen. Belangrijk is wel dat je aangeeft voor welke game je meedoet. Als je geen voorkeur hebt, geef ook dat zeker even duidelijk aan!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Warner Bros.'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..