knipsel
PlayStation VR leent zich voor allerlei mooie ervaringen en wat erg in trek is, is ruimtereizen. Er zijn verschillende games die zich in de ruimte afspelen, zo heb je Eve: Valkyrie, Space Rift, Super Stardust, Loading Human, Eve: Gunjack, The Martian VR Experience en nog veel meer.

Binnenkort kunnen we daar een nieuwe game aan toevoegen, namelijk Apollo 11 VR. Deze game is erg interessant, omdat de maanreis en landing volledig is nagemaakt. De ontwikkelaar heeft de Apollo 11 raket één op één overgezet naar de game en jij zult naar de maan vliegen om daar de eerste stappen te zetten.

Je zult het avontuur beleven vanuit de ogen van Buzz Aldrin, Neil Armstrong en Michael Collins en de game bevat historische footage en meer authentieke elementen, om het zo realistisch mogelijk te maken. Je zult naar de maan vliegen, de Lunar lander landen, de oppervlakte van de maan onderzoeken en experimenten opzetten.

De game is hieronder in actie te zien en zal een prijskaartje kennen van 10 euro. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de game zal in januari verschijnen.