suicide squad
Warner Bros. Montreal was stiekem bezig met een spel over Suicide Squad, maar na twee jaar is er toch besloten om de game te cancelen. Dit meldt Kotaku na gesproken te hebben met verschillende bronnen.

Gamers die Batman: Arkham Origins of de handheld-titel Batman: Arkham Origins Blackgate hebben uitgespeeld, kregen te zien dat Suicide Squad daarin werd aangehaald. Dit zorgde ervoor dat gamers er van uit gingen dat er een game over deze groep schurken werd gemaakt. Dit was dus inderdaad het geval, als de informatie van Kotaku klopt.

Velen gingen er dan ook van uit dat het Suicide Squad-spel tegelijkertijd met de film uit zou komen, maar dit was dus niet het geval. Nu is bekend geworden dat Warner Bros. blijkbaar heeft besloten om het spel naar de prullenbak te verwijzen, omdat het simpelweg niet goed genoeg was.

Ook zou het een beetje mosterd na de maaltijd zijn als ze nu nog met een dergelijke game zouden komen. Stilzitten doen ze echter niet, want het bedrijf wil zich nu focussen op andere grote titels, zoals een nieuwe Batman-game met Damian Wayne, aldus bronnen van Kotaku.