mafia_racing_dlc_hero

Mafia III ontvangt vandaag gloednieuwe downloadbare content in de vorm van een patch. Deze patch brengt de mogelijkheid met zich mee om je auto in-game te voorzien van de nodige nieuwe glimmende onderdelen. Om je auto uit te kunnen bouwen, rijd je nu in New Bordeaux richting de lokale Big Rick’s Garage, waarvan er in totaal negen zijn. Vervolgens krijg je de keuze uit decals, uitlaten, spoilers, supercharges en velgen om je auto mee uit te rusten. Met deze content patch voor Mafia III zijn er in totaal 50 unieke customization mogelijkheden.

Het uitbreiden van de game met deze mogelijkheden is natuurlijk niet voor niets, want de patch brengt ook nieuwe missies met zich mee. Deze missies uiten zich in de vorm van races, men voegt namelijk 12 races toe aan de game, verspreid door New Bordeaux. Bestaande uit zes circuit lap races en zes point-to-point races. De races zijn beschikbaar vanaf de eerste sit-down met alle drie de luitenanten in de game.

Om aan een race mee te doen zoek je de race markers op de map en rijd je erheen met je favoriete auto. Door in de top te eindigen unlock je meer tuning mogelijkheden en verdien je geld.

Als laatste voegt de patch nog twee outfits toe, genaamd ‘Bad, Bad Mr. Burke’ en ‘On the Prowl’. Link je jouw Mafia III met je My2K account? Dan krijg je ook toegang tot een driedelig pak genaamd ‘The Classico’ samen met een custom revolver genaamd ‘Il Duca’.

Check de trailer hieronder om de nieuwe content te kunnen zien schitteren.

m3_my2k_outfit