2016
De Jouw mening rubriek is voor dit jaar inmiddels afgesloten, maar nu we de jaarwisseling naderen, doen we er één extra tussendoor, alvorens we eind januari weer verder gaan met jullie wekelijks nieuwe vragen of stellingen voor te schotelen. Nu we dicht bij 2017 zitten en de Tweede Kerstdag is aangebroken, is het een mooi moment om alvast wat terug te blikken op 2016.

Er zijn dit jaar veel games verschenen voor de PlayStation 4. Om er een paar te noemen: Uncharted 4: A Thief’s End, No Man’s Sky, The Last Guardian, Watch_Dogs 2, DOOM, Dishonored 2, Overwatch, Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare en de remaster, Titanfall 2, en zo kunnen we nog een uur doorgaan.

De variatie was volop aanwezig en zo heeft iedereen zich ongetwijfeld weten te vermaken. In aanvulling op de vele topgames verscheen natuurlijk ook nog PlayStation VR, dat een andere manier van gamen voort wist te brengen.

Goed, we kunnen nog lang door blijven schrijven over het afgelopen jaar, maar uiteindelijk is er maar één vraag die we van een antwoord willen voorzien. Dat is namelijk wat voor jou de beste game van 2016 was. Was het Uncharted 4 of Dark Souls III? Battlefield 1 of toch maar DOOM? Je kent het concept; laat je antwoord hieronder weten en beargumenteer vooral jouw favoriet, want dat geeft immers voer voor een interessante discussie!