Ontwikkelaar SNK heeft via het PlayStation Blog aangekondigd dat er tijdelijk gratis DLC beschikbaar is gesteld voor The King of Fighters XIV. Deze vechtgame verscheen eerder dit jaar voor de PlayStation 4. In onze review lieten wij weten dat we behoorlijk te spreken zijn over de game, onder andere door het uitgebreide roster.

Om de feestdagen te vieren heeft SNK dus nieuwe DLC uitgegeven. Het gaat hier om een speciaal kostuum en twee thema’s voor je PlayStation 4. Het kostuum en de thema’s staan volledig in het teken van Athena en dan met name de look uit King of Fighters ’98. Het kostuum zal tot en met 22 januari gratis zijn, daarna zal het betaalde DLC worden. De onderstaande trailer laat het kostuum alvast zien.

De trailer toont ook de grote update die aanstaande is voor The King of Fighters XIV. Op 11 januari 2017 zal er namelijk een update worden uitgebracht die de game van een flinke visuele upgrade voorziet. Het verschil is goed te zien in de trailer. Ook worden er met de update meer kleurenvariaties voor de verschillende personages toegevoegd.