Vanaf vandaag draait de Assassin’s Creed film in de bioscoop en in deze film speelt de Assassin Aguilar de hoofdrol, vertolkt door Michael Fassbender. Om de bioscoop première te vieren mogen we in samenwerking met Ubisoft een figurine van dit personage weggeven.

Voor dé Assassin’s Creed fan is dit natuurlijk een prachtig hebbeding ter waarde van €49.95, te koop in de Ubisoft Store. Wat moet je doen om kans te maken op deze figurine van Aguilar? De onderstaande twee vragen beantwoorden!

Vraag 1: Aguilar is de voorvader van…?
Vraag 2: Waar speelt de film zich af en in welke periode?

Om kans te maken op deze figurine stuur je de antwoorden in en daarbij volg je de onderstaande stappen. Stuur ook gelijk even je adres mee, dat is handig voor een snelle afwikkeling van de prijsvraag mocht jij de winnaar zijn.

De film is niet de enige release, eind vorig jaar verscheen immers ook de Assassin’s Creed: The Ezio Collection. Meer over die collectie lees je in onze review en meer over de film kan je hier vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Aguilar'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 12 januari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.