Als je toevallig interesse hebt om The Amazing Spider-Man games en bundels aan te schaffen voor de PlayStation 3, PlayStation 4 of PlayStation Vita, dan hebben we slecht nieuws. Deze games zijn namelijk uit de PlayStation Store gehaald, waardoor je ze niet langer kunt aanschaffen.

Dat is niet het enige wat plots is verdwenen, ook Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is niet langer te vinden in de Amerikaanse en Europese PlayStation Store. Het beperkt zich overigens niet alleen tot de PlayStation, want de games zijn ook niet meer te vinden op Xbox Live en in de Nintendo eShop.

Waarschijnlijk zijn het licenties die bijna verlopen, waardoor Activision besloten heeft de games terug te trekken. Dat betekent automatisch dat ze niet voor een verlenging hebben gekozen, hoewel het opmerkelijk is dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ook al verdwenen is, aangezien die nog niet eens een jaar uit is.

Mocht je de games eerder gekocht hebben, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt aangeschafte games altijd opnieuw downloaden via je downloadlijst, ook al zijn ze niet meer te koop.