Battlefield 1 is inmiddels alweer ruim twee maanden uit. DICE heeft al verschillende updates voor de game uitgebracht en ook in 2017 kunnen we veel support voor de shooter verwachten. Zo zullen er meerdere DLC pakketten verschijnen, maar ook nieuwe updates en features. DICE heeft nu laten weten wat we de komende paar maanden kunnen verwachten voor Battlefield 1.

In Battlefield 1 kun je officiële Custom Games spelen. Dit zijn alternatieve modi en de nieuwste modus is Armored Kill. Dit is een aangepaste versie van Conquest, met meer nadruk op voertuigen en zonder de Scout-klasse. Op 18 januari gaat de volgende Custom Game live en deze heet Bleed Out. Het gaat hier om een nieuwe versie van Rush waarin spelers sneller respawnen als ze dood zijn en waarin het herstellen van je health is uitgeschakeld.

Vervolgens zal er in februari een nieuwe grote update voor Battlefield 1 verschijnen. Deze update bevat gameplay verbeteringen op basis van feedback van de community. Wat de update precies in gaat houden is nog niet bekend, maar DICE zal snel meer meer informatie komen. Ook de precieze releasedatum van de update ontbreekt vooralsnog.

In maart zal uiteindelijk de eerste uitbreiding voor Battlefield 1 verschijnen, genaamd They Shall Not Pass. Deze DLC voegt het Franse leger aan de game toe, evenals vier nieuwe maps, nieuwe wapens en meer. Ook over deze downloadbare content zal DICE binnenkort meer informatie delen.