Ter promotie van Ghost Recon: Wildlands komt Ubisoft met een live-action video waarvan je hieronder een teaser kan bekijken. Nu is een live-action video op zich niet heel bijzonder, dus waarom dan een aankondiging daarvan?

Wel, het betreft iets meer dan een leuke trailer, want men heeft er echt werk van gemaakt. In samenwerking met Amazon, Twitch en Legion of Creatives, is er namelijk een live-action video opgenomen van maar liefst een half uur lang.

De première zal plaatsvinden op 16 februari via het Twitch-kanaal van Ubisoft (klik), nadien verschijnt de video direct op Amazon Prime Video. Hieronder een omschrijving van de video, zodat je een idee krijgt.

“War Within The Cartel werpt een blik achter de schermen van het Santa Blanca drugskartel, dat wordt geleid door de gerespecteerde doch meedogenloze leider, El Sueño. Na een aanval op hun hoofdkwartier, gaan El Muro (Hoofd Beveiliging), El Yayo (Hoofd van Productie), Nidia Flores (Hoofd Smokkel) en El Cardenal (Hoofd van de Beïnvloedingsoperatie) op zoek naar een verrader in de organisatie. Het actievolle verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van de game, waarin een elite Special Forces team, de Ghosts, worden ingeschakeld om het kartel uit te schakelen. War Within The Cartel is geproduceerd door digitale studio Legion of Creatives uit Los Angeles en bevat Grammy-winnaar, ondernemer, acteur en hiphop legende Tip “T.I.” Harris in de rol van Marcus, één van de leden van het Santa Blanca kartel.”

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands verschijnt op 7 maart 2017 voor onder andere de PlayStation 4, Xbox One en PC.