Ontwikkelaar IO Interactive heeft onthuld dat er weer een nieuwe Elusive Target live is gegaan in Hitman. Dit nieuwe doelwit is alweer de achttiende Elusive Target van het spel. Deze keer moeten spelers op jacht in Colorado, om zo enkele leuke beloningen te verdienen.

Daar loopt Richard M. Foreman rond, beter bekend als ‘The Chameleon’. Jij moet als Agent 47 deze man uit zien te schakelen en daarnaast is het aan jou de taak om nog enkele documenten te bemachtigen. Let er op dat het vermoorden van The Chameleon op een “onschuldige, ongelukkige” manier moet gebeuren. Hem laten verdrinken of ergens van af laten vallen voldoet, maar een explosie waarbij hij om het leven komt niet.

The Chameleon loopt slechts zeven dagen rond in Colorado en je hebt zoals bij elke Elusive Target maar één kans om hem uit te schakelen. Wanneer het mislukt kun je het dus niet opnieuw proberen. Wees er ook op tijd bij, want wanneer dit doelwit eenmaal weg is, zal hij nooit meer terugkeren. Check de onderstaande trailer voor meer informatie over de missie.