De pre-order bonussen van Injustice 2 zijn mogelijk gelekt via NeoGAF. Daar is namelijk een foto verschenen van de PlayStation Store pagina van de vechtgame. In de beschrijving worden twee pre-order bonussen genoemd, zoals je hierboven kunt zien.

De eerste bonus is een speciaal thema voor de PlayStation 4. Het tweede item dat je zou krijgen wanneer je de game voor de release bestelt is echter een stuk interessanter. Darkseid wordt namelijk genoemd als speelbaar personage voor iedereen met een pre-order. Darkseid is één van de grootste schurken uit het universum.

Het is natuurlijk moeilijk te zeggen hoe betrouwbaar deze gelekte pagina uit de PlayStation Store is. De vermelding van de bonussen is niet meer te vinden in Sony’s digitale winkel. Wel hebben verschillende gebruikers laten weten dat ze de bonussen ook zagen staan in de PlayStation Store. Het zou dus goed kunnen dat de informatie klopt.

Misschien dat we komende week meer te weten komen over de pre-order bonussen van Injustice 2, want NetherRealm Studios heeft via Twitter aangekondigd dat er op 17 januari, aanstaande dinsdag dus, meer over de game wordt bekendgemaakt. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Injustice 2 komt in Amerika op 16 mei uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is helaas nog onduidelijk wanneer de game hier in Europa precies verschijnt.