Killing Floor 2 kwam vorig jaar uit en de game bleek behoorlijk vermakelijk te zijn. De shooter van Tripwire Interactive heeft nu door middel van een update gratis nieuwe content gekregen.

De content draagt de naam ‘Tropical Bash Pack’ en bevat onder andere een nieuwe map genaamd ‘ZED Landing’. Deze map draait om een vulkaan die uit kan barsten en voor een nieuwe gameplay situatie kan zorgen. Ook is er een nieuwe Berserker mêlee wapen toegevoegd, namelijk ‘Bone Crusher’. Dit wapen is een combinatie van een knots met een schild die je op verschillende manieren tijdens gevechten kan gebruiken. Daarnaast kun je aan de slag met de ‘Gorefiend’.

Ontwikkelaar Tripwire heeft ook een nieuw perk-systeem geïntroduceerd voor de wapens in de game, het Dual Perk systeem. Hierdoor kunnen wapens onder meer dan één perk klasse vallen, wat op zijn beurt zal zorgen voor nieuwe wapencombinaties die je kunt gebruiken. Als laatste zijn er nieuwe emotes toegevoegd om jezelf nog beter uit te kunnen drukken.

Het Tropical Bash Pack is vanaf nu voor alle Killing Floor 2 spelers gratis te downloaden. Als je nieuwsgierig bent naar Killing Floor 2, check dan gauw onze review.