In Rocket League kan je natuurlijk puur voor het plezier online wedstrijden spelen, maar de competitieve modus van de game is ook erg populair. Deze modus is opgedeeld in seizoenen en inmiddels heeft Psyonix meer bekendgemaakt over de beloningen van het lopende seizoen en over veranderingen in het volgende seizoen.

Momenteel is seizoen 3 in de competitieve modus van Rocket League aan de gang en het is nu bekend welke beloningen spelers aan het einde kunnen verwachten. Dit seizoen krijg je speciale wielen, afhankelijk van welke rank je op een bepaald punt in het seizoen hebt gehaald. Heb je dus ook maar één moment de hoogste rank gehaald, maar ben je inmiddels alweer gezakt? Dan krijg je alsnog de hoogste beloning. Onderaan dit bericht kun je de verschillende wielen met de bijbehorende benodigde rank bekijken.

Psyonix liet verder weten dat seizoen 4 begin april van start zal gaan, hoewel een exacte datum nog niet werd gegeven. De start van het nieuwe seizoen duurt dus nog wel een redelijke tijd, maar dit komt omdat er allerlei veranderingen doorgevoerd zullen worden in de competitieve modus en hier heeft de studio simpelweg meer tijd voor nodig. Zodoende is het derde seizoen dat nu nog loopt aanzienlijk langer dan de voorgaande twee.

Welke veranderingen we in seizoen 4 kunnen verwachten is nog niet duidelijk, want Psyonix komt pas later met meer informatie daarover. Het enige dat men liet weten is dat er volledig nieuwe ranks in de modus komen. Hoe de nieuwe verdeling van de ranks er precies uit komt te zien kun je ook hieronder bekijken.

Seizoen 3 beloningen

Seizoen 4 ranks