Eerder ontving Dragon Ball Xenoverse 2 in december al de nodige gratis en betaalde content, maar daar houdt het voorlopig niet op. Bandai Namco meldt namelijk vandaag dat er in februari weer een gloednieuw DLC pakket klaar zal liggen alsook een gratis update. Beide gaan live in februari, al is een precieze datum nog niet genoemd.

De komende ‘grote gratis update’ voegt verscheidene kostuums, accessoires, attacks en een Tenkaichi Tournament Jersey toe aan de game. Ook zal de update nieuwe regels toevoegen aan World Tournament en de level cap gaan verhogen. Momenteel is het maximale level vastgezet op 80, maar dat is door menig speler allang behaald, wat natuurlijk niet goed is voor de replay waarde van de game.

Het downloadbare content pakket dat men tegen betaling gaat verspreiden heet “DB Super Pack 2” en voegt de twee nieuwe personages toe, Champa en Vados. Verder brengt het 8 attacks, 3 kostuums en een Space Pod vehicle. Buiten dat brengt het pakket ook nog eens nieuwe super souls, emotes en een quest. In deze quest ga je het verleden aanpassen door Champa te ontmoeten, de God van destructie.

Het DB Super Pack 2 is onderdeel van de Season Pass, maar deze zal ook los verkrijgbaar zijn.