Ontwikkelaars willen trophies voor minis

Minis zijn kleine simpele games die je voor een lage prijs kunt verkrijgen op het PlayStation Network. Eerst waren deze minis enkel beschikbaar voor de PSP, maar tegenwoordig ook voor de PlayStation 3. Er zijn inmiddels al 85 games beschikbaar. Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat de minis al 1 miljoen keer gedownload zijn.

Vandaag had Sony ook een live chat met enkele minis ontwikkelaars. Deze chat ging over de toekomstplannen van de minis. De ontwikkelaars zouden graag trophies zien voor de minis. De verkoopcijfers zullen alleen maar stijgen, gingen ze verder. Dus de kans dat minis in de toekomst trophies zullen krijgen is groot. Hieronder vind je nog een lijst van de meest gedownloade minis.

1. Age of Zombies
2. Monopoly
3. Fieldrunners
4. Zombie Tycoon
5. Bloons
6. Spot The Differences!
7. Pinball Fantasies
8. Mahjongg Artifacts: Chapter 2
9. Yetisports Pengu Throw
10. Breakquest

 1.    41 XP
  leonfcg's avatar

  age of zombie’s is echt vet! fieldrunners trouwens ook, maar als ik geen psn plus had had ik ze ook niet gespeeld:P

 2.    219 XP
  wimb00's avatar

  doe dan ook de normale psp games

 3.    220 XP
  salberts93's avatar

  @ wimb00 inderdaad zeg! ik snap niet dat ze dat niet doen, trophies verlengen toch alleen de duur van het spel maar. nu ben je nadat je klaar bent met campagne/carriere mode of iets dergelijks in een spel klaar ermee maar trophies zouden het spel nog iets verlengen

 4.    156 XP
  CypherThanatos's avatar

  @salberts93:
  Het was eerst ook de bedoeling om de psp trophy support te geven maar dit plan is nooit uitgevoerd omdat de psp simpel weg te veel gehackt wordt en er dus met de trophies gesjoemeld kan worden.
  Maarja dit gebeurt nu op de PS3 ook met de savegame hack dus zoveel maakt het niet uit. Wel jammer dat er altijd mensen moeten zijn die dingen niet gewoon eerlijk kunnen houden en moeten gaan hacken, cheaten etc. en het daarmee voor andere verpesten.

 5.    284 XP
  just1n's avatar

  @CypherThanatos:
  Ik denk dat Sony gewoon een beetje lui is en daarom maar de schuld bij de hackers leggen. PSP was/is toch een beetje geflopt dat ze er gewoon geen zin in hadden. Om de PSP toch in leven proberen te houden (misschien omdat ze binnenkort een nieuw model willen aankondigen) hebben ze in 2009 en nu in 2010 de PSP nog maar eens flink gepromoot en er veel nieuwe games doorheen gedrukt. Ik denk echter dat dit jaar echt het laatste jaar is voor de PSP, ze moeten echt binnenkort met een PSP 2 komen om het platform in leven te houden ben ik bang. Bij veel mensen is de PSP niet meer interresant en ligt stof te happen, ook bij mij helaas.

  Ontopic: trophy support zou wel vet zijn 😀

 6. Anoniem -   
  raro's avatar

  Spot The Differences! die heb ik ook !!!
  best wel een geinig spel om samen te spellen , wie de snelste is met het oplossen.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Kan het wel begrijpen nu minis erg succesvol zijn, al 1 miljoen verkocht.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dan zal de verkoop alleen maar beter gaan, vooral als ze makkelijk te behalen zijn