Bandai Namco liet gisteren weten dat Tekken 7 op 2 juni zal verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Naast dat de game als regulier exemplaar verschijnt, komt er ook nog een Collector’s Edition uit. Deze editie bevat naast de game natuurlijk de nodige extra’s waardoor het een hebbeding is voor de allergrootste fans.

De inhoud van deze editie is als volgt:

  • Exemplaar van Tekken 7 (Day one edition)
  • 30cm groot figurine van Kazuya die Heihachi aanvalt
  • Steelbook
  • Soundtrack
  • Speciale verpakking

Daar blijft het niet bij, want ook verschijnt er nog een Digital Deluxe Edition. Die bevat naast de game ook nog een Season Pass. Deze Season Pass zal spelers toegang geven tot drie contentpakketten. Deze pakketten bevatten zoal nieuwe speelbare personages, stages, een nieuwe modus, kostuum pakketten en een bonus ‘Metallic Costume Pack’ dat uit 35 onderdelen bestaat.

Als je Tekken 7 reserveert krijg je natuurlijk een pre-order bonus en dat is het speelbare personage Eliza. De PlayStation 4 versie van Tekken 7 bevat trouwens ook nog wat exclusieve content, namelijk legacy kostuums uit Tekken 2 en Tekken 4 voor King, Xiaoyu en Jin, alsook een Jukebox modus waarmee je klassieke Tekken muziek kan beluisteren. Hiermee kan je tevens eigen playlists maken die je vervolgens kan gebruiken tijdens het spelen van de game.