Test Drive Unlimited 2 Aston Martin trailer

Aston Martin bouwt vele luxe sportwagens. Dat doen ze al een hele lange tijd, van de DB5 in de jaren ’60 tot nu met auto’s als de V8 Vantage en de DB9. Aston Martin is daarmee uitgegroeid tot een icoon, waarvan vele auto’s te zien waren in verschillende James Bond films van over de jaren.

Als Test Drive Unlimited 2 op 24 september dit jaar in de winkels verschijnt, zullen daar ook een aantal Aston Martins in te vinden zijn. Eén hiervan is hun absolute topmodel, de One-77. Deze auto heeft een indrukwekkende 7,3 liter V12 motor met meer dan 700 pk. Daarnaast is het een van de mooiste en meest luxe sportwagens die je op het moment kunt krijgen. Waarschijnlijk kun je er echter geen een krijgen, aangezien een One-77 zo’n anderhalf miljoen euro moet kosten.

Gelukkig kost TDU2 geen miljoen euro als het spel verschijnt, maar een redelijke 65 euro. Dan kun je ook nog eens deze prachtige auto onbeperkt testen op de twee eilanden die in het spel te vinden zijn, Ibiza en Hawaii. Atari pronkt hiermee in een nieuwe Aston Martin trailer. Jammer genoeg geen motor geluid, maar wel een mooie rondleiding van binnen en van buiten.

 1. Anoniem -   
  TDU-fan's avatar

  Dit spel wordt beter als GT5. Kan niet wachten tot 24 september!!!!!!

 2. Anoniem -   
  Youssef's avatar

  Prachtig die metallic lak zo in detail heb ik nog nergens zo gezien

 3.    584 XP
  tovenaar's avatar

  wat denken jullie dat die stukjes waarbij de auto van dichtbij word geshowed in-game is… Echt niet! dikke tech..

  want daar is de resolutie veel hogen dan de stukjes waar je hem ziet rijden.. kijk maar

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @tovenaar: Dat kan toch ook, Wipeout HD verandert toch ook van resolutie.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @TDU-fan: dream on! beter als GT5 no way!!

 6.    13 XP
  Beuk's avatar

  vind het er waardeloos uit zien. kan me vergissen maar denk niet dat dit em word. gt5 staat nog steeds hoog op mijn verlanglijst.