Deze week is Resident Evil VII: Biohazard verschenen en zoals je in onze review hebt kunnen lezen zijn we erg te spreken over het resultaat. Dat is echter niet de enige Resident Evil release, want vanaf morgen draait namelijk ook Resident Evil: The Final Chapter in de bioscoop.

In samenwerking met Universal Pictures mogen we drie keer een setje van twee vrijkaarten weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op een set vrijkaarten, is de onderstaande vraag beantwoorden.

Vraag: In hoeveel Resident Evil films speelde Milla Jovovich en welke zijn dat?

Weet jij het antwoord? Stuur jouw antwoord in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet er voor het gemak even je adresgegevens bij, dat maakt het afhandelen wat gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Meer over de film kan je vinden op de officiële website van Resident Evil: The Final Chapter.

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de zombies had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overgebleven overlevenden van de apocalypse.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Resident Evil'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Universal Pictures zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 februari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.