Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands zal in maart verschijnen, maar net zoals bij For Honor zal Ubisoft voor de release nog een beta houden. De beta voor Ghost Recon: Wildlands is gesloten en enkel toegankelijk via een uitnodiging. Om daar kans op te maken kan je je hier aanmelden.

Ubisoft heeft inmiddels bekendgemaakt wanneer de beta van start gaat, namelijk op vrijdag 3 februari. Heel lang zal de beta niet duren, want op 6 februari is het alweer afgelopen. Als je gelijk aan de slag wilt zodra de servers opengaan, dat kan. De pre-load van de beta is namelijk vanaf 1 februari beschikbaar.

Hieronder hetgeen je van de beta kan verwachten.

“Tijdens de Closed Beta maken spelers kennis met het Bolivia van de nabije toekomst terwijl ze de provincie Itacua ontdekken. Spelers werken als Ghosts samen om de belangrijkste leden van het Santa Blanca drugskartel om te leggen om zo de criminele organisatie te ontmantelen. Alle content in de Closed Beta is, net zoals in de volledige game, met drie andere vrienden te spelen via online coöp of alleen met drie computergestuurde Ghosts. Spelers maken hierbij gebruik van verschillende voertuigen, diverse wapens en tactische uitrusting om te overwinnen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Bolivia is tevens een land dat door het corrupte Santa Blanca drugskartel in een narco-staat is veranderd. Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is. De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren.”