Vanaf vandaag ligt Earthlock: Festival of Magic in de winkels voor de PlayStation 4. Deze titel is al even verkrijgbaar voor de PC en Xbox One, maar nu kunnen wij er ook mee aan de slag. De Nederlandse uitgever SOEDESCO brengt de game op disc uit en om de release te vieren mogen wij twee fysieke exemplaren weggeven.

Wil jij kans maken op een exemplaar? Dan dien je de onderstaande vragen te beantwoorden en de bijbehorende stappen te volgen.

Vraag 1: Hoe heet de wereld waarin de game zich afspeelt?
Vraag 2: Wat is de naam van de hoofdrolspeler?

Meer weten over Earthlock: Festival of Magic? Bezoek de website van de game of bekijk de trailer hieronder. Weet jij de antwoorden op de bovenstaande vragen? Stuur die dan in volgens de onderstaande stappen. Vergeet niet om ook je adres er bij te zetten, dat maakt het afhandelen van de prijsvraag gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Earthlock'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SOEDESCO zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 februari. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SOEDESCO.