World of Tanks is natuurlijk het walhalla voor liefhebbers van tanks en het uitvechten van intensieve online gevechten. Wargaming voorziet de online game regelmatig van nieuwe updates en sinds kort zijn er twee nieuwe tanks beschikbaar.

Dit zijn niet de minste, namelijk de Tiger 131 en Fury tanks. Beide tanks komen je wellicht bekend voor en dat kan kloppen, ze schitteren namelijk in de film Fury met Brad Pitt in de hoofdrol. Nu kun je beide tanks in één keer op een makkelijke wijze bemachtigen, namelijk door mee te doen aan deze prijsvraag.

We mogen in samenwerking met Wargaming twee keer een code (t.w.v. €50.-) weggeven die recht geeft op de Tiger 131 tank en de Fury tank. Daarbij zit ook nog eens 7 dagen World of Tanks Premium, wat in feite dubbel XP betekent voor de genoemde periode.

Om kans te maken dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Wie was de fabrikant van de Tiger 131?

Weet jij het antwoord? Stuur dat dan zeker in en volg daarbij de onderstaande stappen. De winnaars zullen we per mail benaderen met een code die recht geeft op deze mooie in-game extra’s.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Tanks!'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Wargaming zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 februari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Wargaming.