Aanstaande dinsdag, 31 januari, zal het volledige seizoen van Hitman op disc uitkomen. Tevens wordt er op die dag een nieuwe update voor de game uitgebracht. Deze update zal onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad toevoegen. Dit is echter niet het enige dat we dinsdag kunnen verwachten.

Op 31 januari zal er namelijk ook een nieuwe bonus missie voor Hitman verschijnen. Deze missie heet ‘Landslide’ en hierin gaat Agent 47 terug naar Sapienza, Italië. Daar is namelijk het Sapienza Festival del Paese aan de gang, met onder andere een concert en een grote markt. Jouw doelwit is Marco Abbiati, een zakenman die tegenwoordig politicus is. Aan jou de taak om hem uit te schakelen voordat hij de baas wordt in de Italiaanse plaats. Hieronder kun je een trailer van de missie bekijken.

De Landslide bonus missie zal aanstaande dinsdag gratis beschikbaar zijn voor iedereen die de Complete First Season / Upgrade Pack bezit. Ook zal de missie onderdeel uitmaken van de ‘Bonus Episode’, een pakket dat drie bonus missies bevat. De Bonus Episode zal vanaf 31 januari ook los te koop zijn. Tevens zit dat pakket bij de fysieke versie van Hitman inbegrepen, dus als je de game op disc aanschaft, kun je ook direct met Landslide en de andere bonus missies aan de slag.

Naast deze informatie over de bonus missie, heeft IO Interactive ook aangekondigd dat de negentiende Elusive Target live is gegaan in Hitman. Het nieuwe doelwit is Walter Williams, beter bekend als The Blackmailer. Hij zal slechts een week te vinden zijn in Parijs en zoals gebruikelijk heb je maar één kans om met hem af te rekenen. Ook van deze Elusive Target werd een trailer vrijgegeven.

Landslide bonus missie

Elusive Target #19