Eerder deze week kwam Resident Evil VII uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game ontving hele mooie scores in reviews en ook wij beloonden de horrorgame met een prachtig cijfer, zoals je hier hebt kunnen lezen. De game is dus erg populair en dit is ook terug te zien in de verkopen.

Capcom heeft namelijk bekendgemaakt dat Resident Evil VII meer dan 2.5 miljoen keer verscheept is. Het gaat hier dus om de hoeveelheid exemplaren die aan retailers zijn geleverd. Hoe vaak de game precies over de toonbank is gegaan weten we dus niet. Desalniettemin is het een hele goede prestatie voor een game die slechts een paar dagen uit is, zeker als je bedenkt dat de digitale verkopen niet eens bij dit aantal zijn inbegrepen.

Verder liet Capcom weten dat de demo van Resident Evil VII meer dan 7.15 miljoen keer is gedownload, wat een record voor de serie is. Daarnaast heeft de gehele Resident Evil franchise een mijlpaal bereikt, want na de meest recente release staat het aantal verkopen van de serie namelijk op meer dan 75 miljoen.