De Jouw mening rubriek is na de winterstop weer terug van weggeweest. Het is weer tijd om jullie wekelijks een nieuwe stelling voor te schotelen. Vandaag is daar de eerste van het nieuwe jaar, deze stelling draait ditmaal om wanneer jij je games koopt. Ter verduidelijking, koop jij games liever op de release, of wacht je tot ze afgeprijsd zijn en haal je ze liever uit de budgetbak?

Games zijn over het algemeen niet goedkoop wanneer ze net verschijnen. Het ‘vervelende’ daarbij is dat er regelmatig in een korte periode meerdere games tegelijk uitkomen. Dan is zestig euro voor één game toch een behoorlijk bedrag. Wij zijn daarom benieuwd of jij liever je games direct koopt wanneer ze verschijnen of dat je juist wacht totdat dergelijke games voor een leuk prijsje uit de budgetbak op te pikken zijn.

Het loont tegenwoordig steeds meer om een nieuwe game niet gelijk bij de release te kopen. Een goed voorbeeld hiervan is Watch_Dogs 2 die je een maand na de release al voor veertig euro kon kopen. Los van allerlei andere aanbiedingen die met enige regelmaat voorbij komen. Bovendien kan je een game natuurlijk ook gewoon tweedehands aanschaffen.

Ben jij dus iemand die meer op de centen let of moet je een nieuwe game echt direct in huis hebben, of kijk je het per game aan? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard willen we ook graag weten waarom jij juist wel of niet gelijk een game in huis haalt.

Wat het ook zijn mag, we zijn erg benieuwd naar je reactie die je zoals altijd weer onder dit artikel kunt plaatsen.