Over iets meer dan twee weken zal Sniper Elite 4 verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. In dit vierde deel in de serie vecht je in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels is er weer nieuwe gameplay verschenen van de game.

In de onderstaande video van IGN laat een medewerker van ontwikkelaar Rebellion meer dan 25 minuten aan nieuwe gameplay van Sniper Elite 4 zien. De video toont de tweede missie van het spel, dat overigens op de PlayStation 4 wordt gespeeld.

De ontwikkelaar voorziet de gameplay van bijbehorend commentaar. Zo betreft één van de zaken die aan bod komen de grootte van de levels. Deze zijn in Sniper Elite 4 namelijk vele malen groter dan in de vorige delen. Het level dat in de video gedemonstreerd wordt is het kleinste level uit de game, maar die is alsnog ongeveer drie keer zo groot als het grootste level uit het vorige deel, wat dus best indrukwekkend is.

Bekijk de nieuwe gameplay beelden hieronder snel als je geïnteresseerd bent in de game. Sniper Elite 4 komt op 14 februari uit. Voor meer informatie over de game kun je terecht bij onze preview. Wij gingen onlangs namelijk al even aan de slag met de game.