Dromen blijven in het geval van Skate 4 precies bij dat wat ze zijn, namelijk dromen. Toen de community manager deze tweet eruit stuurde was er plots hoop, hoop op eindelijk weer een goede skateboard-game. De tweet bleek echter niets meer te zijn dan een troll en EA heeft tijdens haar aandeelhoudersvergadering laten weten momenteel niet te werken aan Skate 4.

Dit is natuurlijk erg droevig voor de liefhebbers die al heel erg lang uitkijken naar deze game, zelfs zo erg dat ze het nodig achten EA ermee vol te spammen op Instagram. Dit betekent natuurlijk niet dat EA niet bezig is met het bekijken van mogelijke opties, maar de ontwikkeling is in ieder geval nog niet gaande.

Mogelijk dat de tweet puur uitgestuurd werd om te testen hoeveel animo ervoor zou zijn en hoeveel exposure het zou opleveren. Zoiets werkte eerder bijvoorbeeld erg goed voor 20th Century Fox toen men ‘per ongeluk’ Deadpool test beelden lekte, terwijl de film niet eens bestond. Enkele jaren later bleek de Deadpool film een immens succes te zijn, wat men in had kunnen calculeren, omdat de beelden van toen al erg veel hype creëerden.