Bigben en ontwikkelaar Neopica hebben bekendgemaakt te werken aan ‘Hunting Simulator’, die deze zomer moet verschijnen. In Hunting Simulator kun je op een realistische wijze jagen op alles wat beweegt. De game beslaat grote jachtgebieden in Noord-Amerika en Europa, waaronder de bergen van Colorado, de eikenbossen van Frankrijk en de sneeuwvlaktes van Alaska.

In totaal is het mogelijk om op 35 verschillende diersoorten te jagen, van kleine vogels tot groot wild. Spelers hebben de keuze uit drie verschillende modi, die redelijk voor zichzelf spreken: Campaign, Free Hunt en Shooting Practice. Er is keuze uit een tal van wapens, zoals geweren met verticale en horizontale loop, een recurveboog en een kruisboog. Daarnaast kun je ook allerlei handige technieken en apparatuur gebruiken om op perfecte wijze wild te schieten.

Mocht je het avontuur graag samen beleven. Dat kan ook, de game biedt een multiplayer modus aan voor maximaal drie spelers. Er is nog geen bewegend beeld, maar we hebben in elk geval wel al een paar screenshots voor je.

  • Eén van de meest complete jachtspellen met meer dan 35 diersoorten, van kleine prairiebeesten tot groot wild en watervogels.
  • 12 uitgestrekte jachtgebieden voor spannende jachtpartijen in Noord-Amerika en Europa.
  • Intense jachtpartijen en honderden doelstellingen in drie spelstanden: Campaign, Free Hunt en Shooting Practice.
  • Of je nu gaat jagen op watervogels, je geweer richt vanuit een camouflagetent of free range op jacht gaat, er zijn tal van technieken om de jacht te laten slagen.
  • Maak een keuze uit diverse jachtwapens, inclusief geweren met verticale en horizontale loop, recurveboog en kruisboog…
  • Vele handige jachtaccessoires om te benutten: animal calls, aas, rangefinders en windindicators.
  • Online multiplayer co-op mode voor maximaal drie samenwerkende jagers.