Stardew Valley krijgt een fysieke release met de Collector’s Edition


Stardew Valley verscheen eind vorig jaar voor de PlayStation 4 en is tevens verkrijgbaar voor de PC en Xbox One. De game van ConcernedApe, waarin je een boerderij moet beheren, is een groot succes. Het spel is inmiddels al meer dan twee miljoen keer verkocht voor de drie genoemde platformen.

Omdat het een succes is, zijn ConcernedApe en uitgever Chucklefish samen gaan werken met 505 Games voor een fysieke release van Stardew Valley. De game zal als Collector’s Edition in de winkelrekken komen te liggen. Deze editie bevat naast de game nog een mini guidebook, een kaart van de spelwereld en de soundtrack van het spel.

Stardew Valley Collector’s Edition zal vanaf 13 april in de winkels te koop zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. De fysieke versie zal ongeveer €29.99 gaan kosten. Hieronder kun je een trailer van deze editie bekijken.

Boxshot Stardew Valley

Stardew Valley

Releasedatum:
14-12-2016
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Chucklefish Games
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  84.26.233..xxx's avatar

  Net digitaal gekocht… Beetje jammer.

 2.    255 XP
  ArtieSuperFLy's avatar

  Wow twee keer zo duur als de digitale versie. Maar €29,95 voor een game waar je volgens mij heel veel uurtjes mee zoet bent + leuke fysieke extra’s, is opzich niet eens een heel rare prijs. Wellicht schaf ik d’r digitale versie nog wel een keer aan. De game lijkt me erg relaxed.

 3. crew Redacteur -    2290 XP
  Sensu's avatar

  Denk dat deze game erg goed gaat verkopen in fysieke vorm, genoeg mensen die nooit digitaal aankomen.